top of page

ARtisThreeDee Angeli Group

Public·8 members
Castor Algeciras
Castor Algeciras

Frank Kinslow Tajna Trenutnog Iscjeljenja Downloadrar


Frank Kinslow: Tajna trenutnog iscjeljenja
Frank Kinslow je liječnik kiropraktičar, učitelj za gluhe, duhovni savjetnik i autor knjiga o prirodnom iscjeljivanju. On je začetnik procesa kvantnog entrainmenta (KE), znanstvenog postupka brzog iscjeljenja koji se temelji na svjesnosti i namjeri. KE je jednostavna i učinkovita tehnika koja može pomoći u rješavanju raznih problema, od fizičkih do emocionalnih, od osobnih do globalnih.


Download Zip: https://urlcod.com/2w3AK3


U svojoj knjizi "Tajna trenutnog iscjeljenja" (The Secret of Instant Healing), Kinslow objašnjava kako možemo pristupiti čistoj svjesnosti, stanju mira i harmonije koje je izvor svakog iscjeljenja. On nas vodi kroz praktične vježbe koje nam omogućuju da postanemo svjesni prostora između misli, gdje se nalazi naša prava priroda i potencijal. Također nam pokazuje kako možemo koristiti KE za iscjeljivanje sebe i drugih, na blizinu ili na daljinu, u tri jednostavna koraka.


Kinslow tvrdi da je KE prirodan i siguran proces koji ne zahtijeva nikakvo predznanje, vjerovanje ili vještinu. On kaže da je KE dostupan svima koji su spremni otvoriti se novom načinu gledanja na život i zdravlje. On nas poziva da iskusimo KE kao put do sreće, ljubavi i mira.


Ako vas zanima više o Franku Kinslowu i njegovoj metodi kvantnog entrainmenta, možete posjetiti sljedeće stranice:  • [Službena web stranica Franka Kinslowa]  • [Izdavačka kuća TELEdisk]  • [Video intervju s Frankom Kinslowom]
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page